Κάντε μόνες, το πιο πρωτότυπο nail art

Τώρα τελευταία έχουν δημιουργηθεί καποια νέα trends οσον αφορά τα σχέδια στα νύχια και το nail art, που ξεφεύγουν απο τα γνωστά. Έχετε φανταστεί ποτέ να κάνε nail art σχέδιο εφημερίδα; Γιατί να πληρώνεται τόσα χρήματα σε ειδικά κέντρα nail art; Τώρα από το σπίτι μπορούμε να κάνουμε πρωτότυπα σχέδια στα νύχια μας.
 Eιναι πολύ ευκολη τεχνική. Αυτο που χρειάζεσαι ειναι: μια εφημεριδα, οινοπνευμα, βαση για τα νυχια, ένα χρωματιστο βερνίκι νυχιών και το top coat. Τόσο απλά!

Διαδικασία:
Ξεκινάς με τη βαση, και μετα απλώνεις το βερνίκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενα ανοιχτό γκρι για να δείχνει σαν εφημερίδα, ή αν προτιμάς , να βαλεις καποιο αλλο εντονο χρώμα.
Μόλις στεγνώσει, βάλε το δάχτυλό σου μέσα σε ένα καπάκι που έχεις γεμίσει με οινόπνευμα και κράτησέ το για 5secs. Mόλις το βγάλεις, κόλλησε πάνω στο νύχι ενα κομματάκι απο την εφημερίδα και πίεσέ το για άλλα 5 secs. Ξεκόλλησέ το προσεχτικά. Βάλε το top coat σου και είσαι έτοιμη!!! Μπορείτε να δείτε το σχετικό video για το πως να τα κάνετε.

Βάνα Βαλμά
vanavalma@mylady.gr

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.